AKTIVITETS KALENDER

Reseberättelse/rapport 27 nov -22 kl. 14:00-17:00
Solidaritetshuset i Stockholm

Chileadoption.se reseberättelse – vårt arbete i Chile och hur vi ser framåt  
Vi är på plats efter veckors arbete i Chile med vittnesmål samt information vi inhämtat och fått. Detta är ett arbete som vi har påbörjat år 2022 med två kongresser mellan HMS samt Chileadoption.se. Sista nu i oktober i Chile Santiago . Ett arbete som kommer presenteras samt planera framtid för. Politiker, ambassader , journalister är inbjudna att ta del av vårt arbete . Presentation , frågor samt samtal .Mötet är öppet och alla är välkomna! Läs mer här

Hör av dig per email eller telefon om du har frågor eller funderingar! Vänligen, Anna Bohrn och Maria Diemar kontaktachileadoption.se 076-876.54.38

Smålandsträff 23 juli 2022

Smålandsträff för Chileadoptions medlemmar med familjer. Är du inte medlem bli det.  Vi träffas för att umgås och laga mat ute i Mapuchestyle till självkostnadspris. 30 platser. Stort tält finns om det blir dåligt väder. Det finns begränsade övernattningsmöjligheter Först till kvarn. Anmäl dig här.Bilder från träffen hittar du här.

Sommarträff Stockholm - Lidingö 29 juni kl. 19:00

Sommarträff för Chileadoptions medlemmar Stockholm , välkomna laga mat i form av matlag jag utser när ni anmält intresse. Vi ska laga mat och bara hänga lära känna varandra . Anmälan senast 27/6-22 till. Anmäl dig här.

 Chiledagarna 2022

Bokkväll i Stockholm: Den uppgrävda jorden

Kom och möt författaren till den dokumentära serieboken Den uppgrävda jorden, Lisa Wool-Rim Sjöblom.

Lisa har tecknat och skrivit en drabbande berättelse utifrån hundratals timmar av intervjuer med adopterade och deras förstafamiljer. Det handlar om den ensamma och smärtsamma kamp som adoptionsindustrins brottsoffer själva fått föra utan något som helst stöd eller hjälp från staten eller de förmedlingar som förde dem till Sverige.

 

Datum: Fredag 29 april 2022

Plats: Antrop, Rosenlundsgatan 31, Stockholm. T-bana Mariatorget, pendeltåg Södra Station.

Insläpp: 18.00-18.25

Start: 18.30

Anmälan: Mejla ditt namn till info@chileadoption.se. Skriv om du är med på plats eller på distans.

OSA: Tisdag 26 april

 

Du måste inte ha läst boken för att vara med. Kvällen är gratis och öppen för alla. Medlemmar i föreningen Chileadoption.se har förtur till det begränsade antal platser som vi har på plats i Stockholm. Du är också välkommen att delta på distans via Zoom. Samtalet sker på svenska.

 

Varmt välkommen!


Hantverksgruppen

Vår Anna älskar att pyssla och gör det gärna tillsammans med oss medlemmar. Du som är medlem är välkommen in i gänget om du känner att detta är något för dig. Vi pratar och pysslar och delar med oss av våra tankar. Tipsar varandra och känner igen oss i varandras berättelser. Välkommen du också!